آقای دکتر سیامک یاسمی عضو هیات علمی دانشگاه تهران و عضو شاخه ریاضی فرهنگستان علوم ایران به عنوان عضو دائم فرهنگستان علوم جهان (TWAS; The World Academy of Sciences) انتخاب شد. هم اکنون از هزار و صد و هشتاد و یک عضو این فرهنگستان، تعداد چهارده عضو از کشور ایران حضور دارند. از میان این چهارده عضو، چهار عضو در شاخه فیزیک، چهار عضو در شاخه شیمی، چهار عضو در شاخه پزشکی، یک عضو در شاخه مهندسی و یک عضو در شاخه کشاورزی حضور دارند. دکتر سیامک یاسمی اولین عضو ایرانی در شاخه ریاضی فرهنگستان علوم TWAS می باشد. این موفقیت را به ایشان و جامعه علمی کشور تبریک می گوییم.

IMAGE گفتگو با دکتر سیدمصطفی محقق داماد
الهیات محیط زیست
IMAGE گفتگو با دکتر محمد شاهدی
اهمیت مصرف پروتئین