در پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران که روز دوشنبه 17 اردیبهشت 1397 با حضور رئیس دانشگاه تهران در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه برگزار شد از 7 استاد پیشکسوت آموزشی دانشگاه، 42 عضو هیأت علمی برگزیده آموزشی دانشگاه و 4 معاون آموزشی و مدیر برگزیده واحدهای دانشگاه تهران تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم از آقایان دکتر پرویز جبه دار مارالانی، دکتر غلامعباس توسلی و دکتر علی اسلامی اعضای پیوسته فرهنگستان علوم به عنوان پیشکسوتان آموزشی دانشگاه در پنجمین دوره جشنواره، تجلیل به عمل امد. آقایان دکتر آذرتاش آذرنوش، دکتر محسن حبیبی، دکتر رحیم زارع نهندی و دکتر حسن رضا اعتباریان دیگر پیشکسوتان آموزشی دانشگاه بودند که در این بخش تجلیل شدند. در بخش اعضای هیأت علمی برگزیده آموزشی نیز از آقای دکتر سیدمهدی قمصری عضو وابسته گروه علوم دامپزشکی فرهنگستان علوم تقدیر شد.

فلسفه، توسعه و روشنفکری
IMAGE گفتگو با دکتر سیدمصطفی محقق داماد
الهیات محیط زیست
IMAGE گفتگو با دکتر محمد شاهدی