از سوی گروه علوم پایه فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران فراخوان جایزه ابوریحان ویژه پژوهشگران جوان برجسته در رشته های علوم پایه اعلام شد.

این جایزه هر سال به یک نفر از دانشمندان جوان و برجسته در رشته های علوم پایه کشور که در حوزه تخصصی خود شاخص بوده و از حسن شهرت علمی و اخلاقی برخوردار باشند، اعطا می‌شود.

متقاضی باید دارای مدرک دکتری در یکی از رشته های علوم پایه و ملیت ایرانی با حداکثر سن ۴۰ سال تا پایان سال ۱۳۹۷ باشد.

نحوه نامزد شدن به وسیله خود پژوهشگر یا توسط یکی از استادان با سابقه کشور است و این جایزه به هر فرد حداکثر یک بار اعطا خواهد شد.

مرجع تصمیم‌گیری در مورد اعطای جایزه، گروه علوم پایه فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران است.

متقاضیان تا پایان اسفند ماه ۹۷ فرصت دارند تا مدارک خود را به گروه علوم پایه فرهنگستان علوم ارسال و یا به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ایمیل کنند. شرح حال کامل علمی CV متقاضی به فارسی یا انگلیسی و حداقل یک توصیه نامه از استادان با سابقه از جمله مدارک مورد نیاز برای این فراخوان اعلام شده است.

تلفن دفتر گروه علوم پایه فرهنگستان علوم 02188645595 است.

IMAGE گفتگوی روزنامه ایران با دکتر عباس منوچهری
کارایی علم سیاست در جامعه