ریاضیات از یک سو به عنوان یک جریان طبیعی تفکر بشری، نقش بی بدیلی در اندیشه ورزی بهتر، عمیق تر، تحلیل درست تر رویدادها و مواجهه آگاهانه و عقلانی با پدیده های اجتماعی در سپهر جامعه دارد از سوی دیگر به عنوان علم پایه در جهت توسعه علوم دیگر و توسعه پایدار کشور بسیار مؤثر است.

از این رو از گذشته در نظام آموزشی کشورها به ویژه ایران، توجه به کیفیت آموزش و یادگیری ریاضیات، از اولویت برخوردار بوده است. متاسفانه در حال حاضر ایران با چالش های مهمی در زمینه ریاضیات در سطوح آموزش رسمی، عمومی و عالی مواجه است، که اگر زودتر مورد توجه قرار نگیرد، خسارات زیان بار و جبران ناپذیر در توسعه کشور پدید می آورد. برگزار کنندگان سمینار امیدوارانه بر این باورند که با هم اندیشی و مشارکت واقعی اصحاب اندیشه و نخبگان حوزه علوم ریاضی و تعلیم و تربیت که به تحلیل وضعیت و راهکارهای موثر می پردازند و نیز پیگیری که مسئولان دستگاه های اجرایی مرتبط در کاربست نتایج سمینار می کنند، می توان با اصلاح و بهبود نگرش ها و گرایش ها و تدبیر حاکمیت از مجاری قانونگذاری و اهتمام مصلحین توسعه و اعتلای کشور شاهد جهت دهی و اقدام مناسب در راستای رفع این مسئله ملی باشیم.
دومین سمینار علوم ریاضی و چالش ها توسط دانشگاه فردوسی مشهد، فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، اتحادیه انجمن های ایرانی علوم ریاضی و اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در تاریخ ۵-۶ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ در شهر مشهد برگزار می شود.

محورهای سمینار:
1. افت کیفی- کمی ریاضیات در آموزش و پرورش، دلایل و راهکارها
2. افت کیفی- کمی ریاضیات در دانشگاه ها، دلایل و راهکارها
3. تأثیر سنجش و آزمون های ورودی در مقاطع مختلف تحصیلی
4. عوامل مخرب و موانع جریان آموزش ریاضی
5. راهکارهای توسعه گرایش به رشته های علوم ریاضی
6. چالش های آموزش ریاضیات و رشته های علوم ریاضی
7. بررسی هدایت تحصیلی در روند کیفی- کمی علوم ریاضی

آخرین مهلت ارسال 97/12/10
بررسی آثار 97/12/17
اعلام نتایج 97/12/24
ارسال دعوتنامه 98/01/25

آدرس سایت سمینار: mathforall.um.ac.ir
آدرس دبیرخانه سمینار: مشهد مقدس، خیابان امام رضا(ع)، خیابان دانش غربی، جنب آموزش و پرورش ناحیه2 ، خانه ریاضیات مشهد.
تلفن: 05138536367 نمابر: 05138534908

آقای دکتر سهراب پور