صبح روز یکشنبه 9 اردیبهشت 1398 آقای پروفسور جرزی دوسینزکی (Jerzy Duszynski) رئیس آکادمی علوم لهستان با حضور در فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران با آقای دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم و دیگر مقامات فرهنگستان دیدار و گفتگو کرد.

در این جلسه که دبیر و رؤسای گروه های علمی و تعدادی دیگر از استادان عضو فرهنگستان حضور داشتند، ابتدا آقای دکتر داوری اردکانی به مهمانان خوش آمد گفت و در خصوص سوابق همکاری آکادمی علوم لهستان و فرهنگستان علوم و تفاهم ­نامه منعقدشده میان دو آکادمی در سال 1384 و نیاز به اعمال تغییرات و اصلاحاتی در آن، مطالبی ایراد کرد. در ادامه پروفسور دوسینزکی نیز از سفر خود به ایران ابراز خرسندی کرد و به معرفی آکادمی علوم لهستان پرداخت. ایشان اظهار داشت که آکادمی علوم لهستان دارای مؤسسات علمی و پژوهشگران متعددی است که در اغلب رشته­ های علمی فعالیت دارند. ایشان سپس از میهمان­ نوازی دولت ایران در زمان جنگ جهانی دوم بخاطر حمایت از پناهندگان لهستانی، قدردانی کرد.

در ادامه آقایان دکتر سیدمصطفی محقق داماد رئیس گروه مطالعات اسلامی و دکتر سعید سهراب­ پور رئیس گروه علوم مهندسی سؤالاتی در خصوص نحوه فعالیت آکادمی علوم لهستان مطرح که آقای پروفسور دوسینزکی به آنها پاسخ داد. پروفسور دوسینزکی نیز پرسش­ هایی مطرح نمود که توسط رئیس فرهنگستان و سایر مقامات بدانها جواب داده شد. در پایان جلسه طرفین کتاب­ هایی به رسم یادبود مبادله کردند.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر امین علیزاده
یک عمر در خدمت آبادنی کشور