آقای دکتر محمد رضا مروی مهاجر ‏‎استاد برجسته گروه جنگلداری و اقتصاد جنگل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و عضو وابسته شاخه جنگل و محیط زیست گروه علوم کشاورزی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران بعد از یک دوره بیماری در سن 75 سالگی دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.

شادروان آقای دکتر محمدرضا مروی مهاجر در سال 1323 در مشهد به دنیا آمد. ایشان دارای مدرک دکتری تخصصی در جنگل شناسی از دانشگاه پلي تكنيك زوريخ ‎‏سوییس‏‎ بود. ایشان از سال 1377 در شاخه جنگل و محیط زیست فرهنگستان علوم فعالیت داشت. برخی از اهم فعالیت های علمی ایشان در گروه علوم کشاورزی فرهنگستان، همکاری در تألیف فرهنگ کشاورزی و منابع طبیعی – جلد سیزدهم جنگل و محیط زیست(گروه مؤلفان)، عضو همکاران طرح های کلان راهبردی گروه از جمله «بررسي جنبه هاي آموزشي،پژوهشي و تكنولوژيكي علوم كشاورزي و منابع طبيعي ايران در حال و آينده تا سال1400 »، «شناسايي مسائل كلان كشاورزي و منابع طبيعي كه گروه مي تواند براي آنها راه حل هايي ارائه دهد»، «بررسي كمي و كيفي كتابهاي علوم كشاورزي و منابع طبيعي منتشر شده پس از انقلاب اسلامي»، «بررسي مسائل كشاورزي و منابع طبيعي و پيشنهاد راه حل آنها»، «بررسی و ارزیابی مجلات علمی کشاورزی و منابع طبیعی کشور»، «بررسی رساله های دکتری در زمینه کشاورزی و منابع طبیعی دردانشگاه ها به منظور تعیین نقش آنها در اعتلای سطح علمی و رفع نیازهای کشور»، می باشند.

فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران مصیبت درگذشت استاد دکتر محمدرضا مروی مهاجر را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور، متخصصین حوزه منابع طبیعی، اعضای فرهنگستان ها و خانواده ایشان تسلیت می گوید و برای استاد فقید علو درجات در درگاه باریتعالی مسئلت دارد.

IMAGE گفتگوی مهر با دکتر حمیدرضا پوراعتماد
اهمیت علوم شناختی