آقای دکتر احسان اشراقی عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و استاد پیشکسوت تاریخ دانشگاه تهران دار فانی را وداع گفت.

دکتر اشراقی متولد 1307 در قزوین، دارای مدرک دکتری تخصصی تاریخ از دانشگاه تهران در سال 1348 بود. استاد احسان اشراقی با اینکه متخصص دوره صفویه بود، در علوم اجتماعی و تاریخ، شخصیتی روشمند داشت و در چندین زمینه صاحب‌نظر بود. او میان تاریخ و جغرافیا پیوندی عمیق برقرار کرد و با تدریس جغرافیای تاریخی تلاش کرد میان این دو رشته اتصال و ارتباط برقرار کند. دکتر احسان اشراقی علاوه بر سال ها معاونت آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، حدود ۲۰ سال مدیریت گروه تاریخ دانشگاه تهران را برعهده داشت. ریاست شاخه تاریخ فرهنگستان علوم از دیگر سوابق مدیریتی استاد اشراقی در سال های اخیر بود. دکتر اشراقی در طول عمر پرثمر خویش ده ها کتاب تألیف و تصحیح و ترجمه کرد و بیش از 50 مقاله به رشته تحریر درآورد که در نوع خود منحصر به فرد است. وی مصحح بسیاری از آثار ارزشمند تاریخی بوده است.

این عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و استاد ممتاز دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران امروز عصر در سن 91 سالگی در بیمارستان مسیح دانشوری درگذشت. مراسم وداع با پیکر این استاد برجسته کشور روز شنبه ۲۸ دی ماه، ساعت ۹ صبح در دانشگاه تهران، رو به روی دانشکده ادبیات برگزار می‌شود و پس از آن به زادگاهش قزوین منتقل خواهد شد.

مراسم تشییع و خاکسپاری استاد فقید دکتر احسان اشراقی ساعت 10 صبح روز یکشنبه ۲۹ دی در آستان مقدس امامزاده حسین(ع) در قزوین برگزار می‌شود.

مجلس هفتم شادراون آقای دکتر احسان اشراقی روز جمعه 4 بهمن 1398 از ساعت 16 تا 17:30 در مسجئ نور تهران منعقد می شود.

فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران درگذشت شادروان استاد دکتر احسان اشراقی را به خانواده ایشان، اعضای فرهنگستان ها، جامعه علمی و دانشگاهی کشور بخصوص همکاران و شاگردان مرحوم دکتر اشراقی تسلیت می گوید و برای استاد فقید علو درجات در درگاه باریتعالی مسألت دارد.

Ropa y zapatillas de running para mujer

IMAGE گفتگوی ایبنا با دکتر غلامرضا اعوانی
فلسفه در غرب زنده است