شماره جدید مجله پژوهش های راهبردی در علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ویژه پاییز 1399، به همت گروه علوم کشاورزی فرهنگستان علوم منتشر شد. در این شماره 6 مقاله از استادان و صاحبنظران رشته های مختلف کشاورزی و منابع طبیعی به چاپ رسیده و در پایان بیانیه های صادرشده از سوی گروه علوم کشاورزی فرهنگستان علوم، حاصل همایش های برگزار شده توسط گروه مزبور، منتشر شده است. چکیده مقالات به زبان انگیسی، راهنمای نویسندگان و کوتاهه ها برای نمایه از دیگر مطالبی است که در مجله آمده است.

عناوین مقالات و بیانیه های منتشر شده در این شماره بدین شرح است:

- سلامت و کیفیت فراورده‌های ارگانیک و تراژن (میترا ملائی‌پروری دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد واحد علوم پزشکی تهران و دکتر محمد شاهدی و استاد دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو وابسته فرهنگستان ج.ا.ایران)

- نقشه راه توسعه گلخانه‌ها در منطقه‌های ساحلی جنوب کشور با اقلیم گرمسیری (دکتر قاسم زارعی دانشیار پژوهش موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج)

نگرش همه‏ جانبه بر انتقال آب بین حوضه ‏ای ( امید رجا دانشجوی دکتری و دکتر مسعود پارسی‌نژاد دانشیاردانشگاه تهران)

چالش‌های کاربرد زیست‌فناوری‌های تولیدمثلی در دام (دکتر محمد جواد ضمیری استاد دانشگاه شیراز و عضو مدعو فرهنگستان علوم ج.ا. ایران)

رویکرد اعتباربخشی در مرکزهای پژوهشی کشاورزی و منابع طبیعی ایران  (دکتر بهجت تاج‌الدین، دکتر فریبرز عباسی  و دکتر نادر حیدری به ترتیب، دانشیار، استاد و دانشیار مؤسسه تحقيقات فني و مهندسي کشاورزی، سازمان تحقيقات، آموزش و ترویج ‌‌كشاورزي، کرج)

واکاوی آخرین وضعیت آبزی پروری جمهوری اسلامی ایران (دکتر حسینعلی عبدالحی دانشیار موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و دکتر رضا عسگری  دانش آموخته دکتری دانشگاه تهران)

بیانیه های منتشرشده از همایش های برگزار شده توسط گروه علوم کشاورزی فرهنگستان علوم عبارتند از:

مروری بر توسعه پایدار بخش کشاورزی در جهان و ایران (دکتر کورش وحدتی استاد دانشگاه تهران و همکار مدعو فرهنگستان علوم ج.ا. ایران)

ناسازنمایی کشاورزی فاریاب و محدودیت منابع آب (دکتر کامران داوری استاد دانشگاه فردوسی مشهد)

مدیر مسئول این مجله دکتر محمد شاهدی و سردبیر آن دکتر مرتضی خوشخوی می باشند.

IMAGE گفتگو با دکتر سیدمصطفی محقق داماد
اسلام و محیط زیست
IMAGE گفتگوی مهر با دکتر غلامرضا اعوانی
عدالت با رعایت حقوق متقابل مردم و حاکمیت ظهور می‌کند