معاون اول رئیس جمهوری گفت: کرونا علاوه بر سلامت مردم پیامدهای اقتصادی فرهنگی سیاسی و اجتماعی داشته و فرهنگستان‌های کشور به تناسب ارتباط کرونا با زندگی مردم، باید به مطالعه ابعاد و راهکارهای مقابله با کرونا بپردازند.

سی امین جلسه هیئت امنای فرهنگستان های کشور عصر امروز چهارشنبه 6 اسفند 1399 به ریاست آقای دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری و رئیس هیئت امنای فرهنگستان ها برگزار شد. دکتز جهانگیری در این جلسه فرا رسیدن میلاد با سعادت مولای متقیان حضرت امیرالمومنین(ع) را تبریک گفت و با اشاره به گزارش‌های ارائه شده از سوی رؤسای فرهنگستان‌های کشور از عملکرد آنان قدردانی کرد.

معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به گزارش فرهنگستان علوم پزشکی در خصوص بیماری کرونا بر حمایت همه بخش‌ها از تصمیمات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مقابله با شیوع این بیماری تأکید کرد و گفت: کرونا علاوه بر مسائل سلامت مردم پیامدهای زیادی در ابعاد اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و به ویژه اجتماعی و زندگی انسان‌ها داشته است.

جهانگیری افزود:  فرهنگستان‌های کشور به تناسب ارتباط موضوع کرونا با زندگی مردم باید به مطالعه ابعاد و راهکارهای مقابله با تبعات کرونا بپردازند.

معاون اول رئیس جمهوری تصریح کرد: یکی از بخش‌هایی که پس از شیوع بیماری کرونا آسیب فراوانی دید بخش هنر و زندگی هنرمندان بود؛ زیرا تمام رشته‌های هنری وقتی می‌توانند عرضه شوند که مردم حضور داشته باشند و وقتی به دلیل رعایت ضوابط بهداشتی، برگزاری تجمعات منتفی می‌شود، هنرمندان آسیب می بینند و حتی ممکن است برخی از رشته‌های هنری به دست فراموشی سپرده شوند. جهانگیری در بخش دیگری از سخنانش افزود: یکی از مطالبات اقوام ایرانی احیای زبان قومی آنها است، باید در عین توجه به زبان فارسی به عنوان محور همبستگی کشور به مطالبات آنها نیز پاسخ داده شود.

در این جلسه که وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم تحقیقات و فناروی و فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز حضور داشتند؛ دستور کار هیئت امنای فرهنگستان‌ها در خصوص موضوعات اداری، مالی، پشتیبانی و نیز گزارش حسابرسی صورت های مالی ارائه و به تصویب اعضا رسید.

همچنین آقایان دکتر داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم، دکتر مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، دکتر حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و اسماعیلی سرپرست فرهنگستان هنر به ترتیب گزارش اهم عملکرد و برنامه‌های پنج ساله فرهنگستان‌های علوم، علوم پزشکی، زبان و ادب فارسی، و هنر را ارائه کردند.

IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر هاشم رفیعی تبار
تقلب در علم یک نوع جنایت است