الگوریتم­ های فراکاوشی: آموزش جامع و کدهای متلب به همراه مثال ها

علی کاوه، طاها بخشپوری

Springer, 2019

مسائل بهینه یابی پیچیده در علوم مختلفی نظیر مهندسی، اقتصاد و علوم پایه مطرح می­گردند. در سالیان اخیر الگوریتم­ های فراکاوشی به عنوان ابزاری قوی به عنوان جایگزین روش­ های سنتی در حل این نوع مسائل ظهور پیدا کرده ­اند. کتاب های متعددی در حوزه نظری، تجربی و توسعه محاسباتی  و همچنین در حوزه کاربردی برای الگوریتم­ های فراکاوشی منتشر گردیده است. برای سازمان‌دهی کامل این الگوریتم ها، این کتاب با هدف ایجاد شناخت مناسب از طیف گسترده این الگوریتم‌ها، سازوکار و ویژگی‌هایشان به دنبال ارائه پنج مورد از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین این الگوریتم‌ها به همراه هشت الگوریتم پیشرفته و توسعه داده شده توسط نویسنده اول و دانشجویان ایشان در یک چارچوب عملیاتی می­باشد. در این چارچوب کدهای متلب الگوریتم ­ها نیز با حل یک مثال شاخص سازه­ ای ارائه گردیده است. علاقه مندان به کاربرد این الگوریتم ­ها در طراحی بهینه انواع مسائل، مطالعه مقایس ه­ای الگوریتم­ ها و همچنین ابداع الگوریتم ­های جدید دعوت به خواندن این کتاب می شوند.

Air Max 90 SACAI

IMAGE گفتگوی ایبنا با دکتر رضا داوری اردکانی