در روز چهارشنبه ۷ مهرماه ۱۴۰۰ در فرهنگستان علوم پزشکی، جلسه‌ای تحت عنوان هنجارهای فرهنگی آموزش عالی با حضور معاونین پژوهشی فرهنگستان‌ها برگزار شد.

در این جلسه، اخلاق آکادمیک و وظایف فرهنگی دانشگاه‌ها بررسی شد چرا که یکی از مسئولیت‌های دانشگاه‌ها، ارتقاء فرهنگ اسلامی - ایرانی مبتنی بر سلامت اجتماعی - معنوی است.

همچنین در این جلسه، عوامل اثرگذار بر فرهنگ دانشگاهی مورد بحث و نقادی قرار گرفت. در پایان با توافق حاضران در جلسه مصادیقی از خصوصیات اخلاق دانشگاهی ارائه شد، از جمله: رعایت شئونات فرهنگی جامعه و احترام به مقدسات مردم، متعهد بودن به مسئولیت‌های پذیرفته شده، پایبند بودن به معیارها و روش‌های علمی و استفاده ابزاری نکردن از آموزش و پژوهش و مدارک دانشگاهی، پاسداری از هویت ملی و زبان فارسی، منتقد، نقدپذیر و جوابگو بودن، داشتن خلاقیت و نوآوری و توان همفکری در انجام امور مختلف دانشگاهی و در نهایت علم باور و آینده‌نگر بودن.

IMAGE گفتگوی مردم نامه با دکتر رضا داوری اردکانی
تاریخ در ترازو