• حلول ماه رمضان مبارک باد

آقای دکتر مهدی گلشنی عضو پیوسته فرهنگستان علوم و مدیر گروه فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف ضمن ابراز تاسف عمیق به مناسبت درگذشت دکتر علی شریعتمداری گفت: مرحوم جناب آقای دکتر شریعتمداری انسانی بسیار دلسوز و معلمی خدمتگزار بود که دغدغه اسلام و ایران در سراسر وجودش موج می زد. ایشان در ادامه به سابقه آشنایی خود با آن مرحوم اشاره کرد و افزود: از بدو تاسیس ستاد انقلاب فرهنگی بنده در گروه علوم پایه آن ستاد به خدمت مشغول شدم و ارتباط بنده با مرحوم دکتر شریعتمداری به عنوان یک عضو موثر در ستاد انقلاب فرهنگی از آن زمان آغاز شد. عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو پیوسته فرهنگستان علوم ادامه داد: از سال ۱۳۶۹ و تجدید ساختار فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران با ریاست ایشان، ارتباط ما بیشتر و عمیق تر شد. مدیر گروه فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف در تشریح ابعاد شخصیتی مرحوم دکتر شریعتمداری گفت: ایشان فردی متشرع، باتقوا و سلیم النفس بود. وی افزود: دغدغه نسبت به حوزه حیاتی و سرنوشت ساز تعلیم و تربیت در سراسر وجود ایشان مشاهده می شد و همواره نسبت به کاستی های این حوزه حساسیت داشت.

منبع: خبرگزاری مهر

غربت فیلسوف بودن