با حضور رئیس فرهنگستان علوم؛

جلسه 590 شورای علمی فرهنگستان علوم برگزار شد

جلسه 590 شورای علمی فرهنگستان علوم برگزار شد
پانصد و نودمین نشست شورای علمی فرهنگستان علوم با حضور دکتر محمدرضا مخبر دزفولی رییس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی فرهنگستان علوم، در این نشست، موضوع آیین‌نامه جوایز فرهنگستان و تقدیر از برگزیدگان گروه‌ها مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
در بخش دیگری از جلسه، کتاب «سرمایه‌گذاری برای تولید» و نیز خلاصه مدیریتی این اثر به اعضای شورای علمی اهدا شد.
کارگروه «سرمایه‌گذاری برای تولید» به مناسبت نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ با عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید» و با حکم دکتر محمدرضا مخبر دزفولی تشکیل شد. ریاست این کارگروه بر عهده دکتر حسین راغفر بوده و این مجموعه زیر نظر دکتر حسین نمازی فعالیت خود را دنبال کرده است.
کتاب تهیه‌شده، حاصل یک سال تلاش مستمر، برگزاری نشست‌های تخصصی و جلسات مداوم این کارگروه است که با حمایت و پیگیری رئیس فرهنگستان برگزار شد و اعضای کارگروه نیز در قالب نشست‌های تخصصی به بررسی ابعاد مختلف موضوع «سرمایه‌گذاری برای تولید» پرداختند.
سه شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
08:37
آلبوم مرتبط
Loading
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید